Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Bilbolaget i Piteå söker nu en engagerad medarbetare som vill arbeta i en bred, varierande roll som verkstadsadministratör. Som verkstadsadministratör hos oss är du en frontperson i nära samarbete med övrig personal samt med våra kunder. 

Dina arbetsuppgifter är främst administrativt arbete inom försäkringsfrågor med kontakt mot försäkringsbolag, generalagenter samt privata- och företagskunder.

Vi söker dig som är en positiv, öppen och serviceinriktad person som uppskattar kontakter med såväl medarbetare som kunder och inser vikten av att du gör ett bra intryck. Vidare är du strukturerad och håller ordning och reda. God systemvana och baskunskaper i Office-paketet är en förutsättning för att lyckas i rollen, har du dessutom kunnande inom CABAS är det meriterande. Vi vill att du har erfarenhet från fordonsbranschen och gärna att du tidigare arbetat i verkstadsmiljö.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Ansökan

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan redan idag! Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Servicemarknadschef Johnny Landgren på 0911-22 12 57 eller via johnny.landgren@bilbolaget.com 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Piteå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Kontakt
  • Johnny Landgren, 0911-22 12 57
Publicerat 2021-08-24
Sista ansökningsdag 2021-09-24

Tillbaka till lediga jobb