Bilbolaget Nord, Servicemarknad, Örnsköldsvik

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 9 000 bilar per år. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 490 medarbetare och finns på 15 orter i Norra Sverige.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Efterfrågan från våra kunder ökar och vi behöver stärka upp vårt team på Bilbolaget i Örnsköldsvik med en Teamledare till vårt servicecenter.

Har du ett brinnande intresse att leda personal och leverera kundnöjdhet på högsta möjliga nivå samtidigt som du gillar att jobba med siffor och utmana arbetssätt? Hos oss får chansen att arbeta med några av världens starkaste varumärken. Tillsammans med tillgängliga, kompetenta och omtänksamma kollegor.

Arbetsuppgifter
Det första våra kunder möts av när de kommer in i Bilbolagets lokaler är vårt Servicecenter. Servicecentret hjälper kunderna att exempelvis hitta rätt säljare eller deras personliga servicetekniker. Det är också till Servicecentret våra kunder kommer som vill köpa reservdelar eller tillbehör. Som Teamledare Servicecenter är det en av dina huvuduppgifter att se till att alla som besöker oss eller på andra sätt kontaktar oss ska mötas på ett vänligt och professionellt sätt.

I rollen har du personalansvar för en grupp på fem duktiga kollegor som tillsammans arbetar med allt från att förse verkstäderna med reservdelar, kundmottagning, däckhotell, tvätt, tankstation och godsmottagning. Rollen innebär både att leda och fördela arbetet och att arbeta med administrativa uppgifter så som fakturahantering, lagerhantering och schemaläggning.

Slutligen är teamledare servicecenter en nyckelperson i att säkerställa att det interna samarbetet mellan avdelningar inom Bilbolaget. Du har ett särskilt ansvar för att se till att bildelsförsörjningen mot verkstad och skadeverkstad fungerar så smidigt som möjligt. Du tillser att verkstad har tillgång till bildelssupport löpande under arbetsdagen. 

Våra krav:

Du som söker har tidigare erfarenhet av servicearbete och har god datorvana. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. 

Meriterande är tidigare erfarenhet av ledarroller och tidigare arbete i fordonsbranschen. Det är positivt om du har erfarenhet av att jobba mot försäljningsmål och säljkampanjer samt förstår att engagera medarbetare i detta då merförsäljning är en viktig del i vår affär. 

Har du dessutom tidigare arbetat med reservdelar och/eller lager är det ett stort plus.  

Du är serviceminded och van vid att driva ditt eget arbete ända in i mål med ordning och reda hela vägen. Du är en tydlig och engagerad ledare som inte låter något rinna genom stolarna. 

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Vad vi erbjuder:

Mångfald och Trivsel - Vi välkomnar mångfald och strävar efter en jämn könsfördelning. På Bilbolaget är medarbetarnas engagemang nyckeln till vår framgång. Här har du möjlighet att påverka och trivas.

En stabil arbetsgivare - Vi är inte bara Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnade bilar. Bilbolaget ingår i AB Persson Invest som är en familjeägd koncern med anor från 1932. Bli en av oss du också!

Riktigt bra personalförmåner – Hos oss får vi alla ta del av goda resultat i koncernens genom vinstandelsstiftelsen Årsringen samt möjlighet att hyra lägenhet i Åre och stuga i Hemavan. Givetvis har vi också tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra bolag.

Ansökan
Ansökan sker löpande med urval och intervjuer så sök gärna redan idag. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Har du frågor – kontakta gärna rekryteringsansvarig Lennart Thelin på lennart.thelin@bilbolaget.com

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/44
Kontakt
  • Lennart Thelin, lennart.thelin@bilbolaget.com
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb