Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 9 000 bilar per år. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 490 medarbetare och finns på 15 orter i Norra Sverige.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Vi på Bilbolaget i Luleå behöver stärka vårt team, vi söker därför två Verkstadscoacher till vår fina personbilsverkstad!

Hos oss får chansen att arbeta med några av världens bästa och populäraste bilmärken. För att lyckas hos oss får du bra utbildningsmöjligheter, tillgång till de senaste verktygen och inte minst stöd från tillgängliga, kompetenta och omtänksamma kollegor.

Som en av våra fyra verkstadscoacher leder du och coachar våra personliga servicetekniker. Ditt uppdrag är att tillse att verkstaden når sina mål, Att arbetsleda, stötta och utveckla serviceteknikerna samt se till att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar utan problem. Du är också ansvarig för att utveckla nya arbetsmetoder och arbetssätt.

För att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet effektivt håller du dagliga möten med din personal. Större delen av din arbetsdag stöttar du sedan dina medarbetare på plats på verkstaden men i arbetet ingår också en viss del administration kopplat till bl.a. avvikelsehantering och hantering av garantier, försäkringsärenden m.m.

Som Verkstadscoach hos oss har du personalansvar för dina medarbetare. Du följer upp medarbetares prestation, genomför uppföljningssamtal med mera enligt givna riktlinjer samt för dokumentation. Du rapporterar till vår lokala Servicemarknadschef och tillsammans ansvarar ni för mer kompicerade personalärenden med stöd av vår HR-avdelning.

Vad vi söker

Vi söker dig som är en samarbetsinriktad och tillgänglig ledare med förmåga att driva vår affär framåt. Du är kundfokuserad och du trivs med att få jobba nära dina medarbetare samt delta i både det operativa arbetet och utveckling av verksamheten.

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll, samt om du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper.

Att du dessutom är ordningsam och har god datorvana ser vi som en självklarhet. 

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Vad kan vi på Bilbolaget erbjuda dig?

Mångfald och Trivsel - Vi välkomnar mångfald och strävar efter en jämn könsfördelning. På Bilbolaget är medarbetarnas engagemang nyckeln till vår framgång. Här har du möjlighet att påverka och trivas.

En stabil arbetsgivare - Vi är inte bara Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford. Bilbolaget ingår i AB Persson Invest som är en familjeägd koncern med 1400 anställda och anor från 1932. Bli en av oss du också!

Riktigt bra personalförmåner – Hos oss har alla medarbetare riktigt bra förmåner, exempelvis tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra bolag.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande så ansöka redan idag!
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Servicemarknadschef Simon Sandin som du når på simon.sandin@bilbolaget.com 

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Luleå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Kontakt
  • Simon Sandin, 0920-203251
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-07-07

Tillbaka till lediga jobb