Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 9 000 bilar per år. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 490 medarbetare och finns på 15 orter i Norra Sverige.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Bilbolaget söker biluthyrare till vår Hertz-station i Boden! Är du en driven och engagerad person med stor affärs- och servicetänk som vill vara med på vår resa? Triggas du av mål och är beredd att ge det lilla extra för att komma dit du vill? Då är det dig vi söker!

Till följd av de stora etableringarna i Norrbotten så utökar vi vår uthyrningsverksamhet i Boden. Nu söker vi medarbetare som ska fokusera på vår transportbilsaffär med hela Norrland som affärsområde.

Vi jobbar med ett högt tempo, hög servicenivå och vi söker dig som gillar när det är tvära kast och ingen dag är den andra lik.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en stimulerande miljö tillsammans med duktiga och trevliga kollegor.

Som biluthyrare på Hertz Bilbolaget arbetar du dagligen med kundkontakt och där fokus alltid ligger på kunden. Vi medarbetare hjälper varandra med bland annat följande uppgifter:

 • Leveranser och upphämtningar av bilar
 • Kontakt med kunder via telefon, mejl och vid uthyrningdisk
 • Sälja in hyror och sköta bokningar i vårt bokningssystem
 • Tvätta, städa och skadekolla bilar
 • Hantera de eventuella problem som kan uppstå för våra kunder under hyresperioden
 • Besöka potentiella nya kunder

Vi arbetar med varierande schematider vardag, kväll och helg. Huvudarbetsställe är vår anläggning i Boden, men arbete på annan ort kan förekomma.

Rollen kräver att du är:

 • Serviceinriktad
 • Kundorienterad
 • Strukturerad
 • Samarbetsvillig
 • Affärsmässig
 • Teknikintresserad

Goda kunskaper i Svenska och Engelska, B- körkort och god datavana ser vi även det är en självklarhet att våra sökanden har.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Vad vi erbjuder:

Mångfald och Trivsel - Vi välkomnar mångfald och strävar efter en jämn könsfördelning. På Bilbolaget är medarbetarnas engagemang; nyckeln till vår framgång. Här har du möjlighet att påverka och trivas.

En stabil arbetsgivare - Vi är inte bara Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnade bilar. Bilbolaget ingår också i AB Persson Invest som är en familjeägd koncern med anor från 1932. Bli en av oss du också!

Riktigt bra personalförmåner – Hos oss får vi alla ta del av goda resultat i koncernens genom vinstandelsstiftelsen Årsringen samt möjlighet att hyra lägenhet i Åre och stuga i Hemavan. Givetvis har vi också tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra bolag.

Ansökan
Ansökan sker löpande med urval och intervjuer.
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Eventuella frågor hänvisas till rekryteringsansvarig Jim Sjölund på 0920203249 och jim.sjolund@bilbolaget.com

Välkommen med din ansökan

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Boden
Län Norrbottens län
Land Sverige
Kontakt
 • Jim Sjölund, 0920-203249
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb