Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford och begagnat. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Vi finns på 13 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, kompetens och tillgänglighet. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj! 

Bilbolaget i Kalix söker verkstadscoach till vår personbilsverkstad. Har du arbetat en längre tid som mekaniker och vill ta steget vidare till verkstadscoach eller har du arbetat några år som verkstadscoach och vill ha en ny utmaning. Då kan det här vara jobbet för dig!

Som verkstadscoach leder du och coachar en grupp personliga servicetekniker. Ditt uppdrag är att arbetsleda, stötta och utveckla serviceteknikerna samt se till att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar utan problem och efter uppsatta mål. För att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet effektivt håller du dagliga möten med din personal. I arbetet ingår också en del administration. Du rapporterar till ortens Servicemarknadschef. 

Tjänsten innebär ett intressant arbete och för rätt person goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter. Du ska vara initiativrik, positiv, stresstålig, ordningsam och lockas av utmaningar. Vi vill att du ska ha goda tekniska kunskaper inom fordonsservice. Tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll är meriterande. Att du dessutom är självständig och har god datorvana ser vi som en självklarhet. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för er del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Ansökan
Ansökan sker löpande med urval och intervjuer och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ev frågor ställs till rekryteringsansvarig Jimmy Berglund som du når på tfn 0923 692 25.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Kalix
Län Norrbottens län
Land Sverige
Kontakt
  • Jimmy Berglund, 0923 692 25
Publicerat 2021-03-23
Sista ansökningsdag 2021-04-14

Return to job vacancies